Änglabloggen

 • 21 december - julbord med Änglar och gäster.

  2023-12-28
  Den 21 december var det dags för det årliga julbordet. Alla hjälptes åt att laga maten. Sen bidde det julklappsbyte och lite julgodis. Nu tar vi jullov fram till 4 januari.
 • 8 december - julfest.

  2023-12-28
  Hagateaterns årliga julfest och vi spelar upp scener ur Peter Pan. 
 • 8 december - studiebesök och genrep

  2023-12-28
  Den 8 deceber hade vi studiebesök. De tredje besöket från en utbildning för denna hösten. Vi gjorde gemensam uppvärming. Sen spelade vi upp scener ur Peter Pan samt visade bildspel över Änglarnas historia. 
  Det blev vårt genrep innan uppspelet på julfesten som var på kvällen under samma dag. 
 • 1 december dans med Martina

  2023-12-28
  Den 1 december var hon åter på plats vår danspedagog Martina. Vi jobbade med finslipning av koreografin till julfesten och på eftermiddagen så gjorde vi ett genomdrag med Martina som publik. Skönt at ha ett öga utifrån. 
 • 8 december - studiebesök

  2023-12-28
  Den 8 deceber hade vi studiebesök. De tredje besäket från en utbildning för denna hösten. Vi gjorde gemensam uppvärming. Sen spelade vi upp scener ur Peter Pan samt visade bildspel över Änglarnas historia. 
 • 24 november - vi firar Patricio.

  2023-12-28
  Den 24 november blev vi bjudna på fantastiska tårtor och varm hemmagjord choklad som Thomas hade bakat och lagat åt oss. 
  Vi firade att Patricio hade fyllt år med pompa och ståt, sång, paket och fanfarer.
 • Kostymskaperi.

  2023-12-28
  Vi jobbar på med lite skapande av kostym inför uppspel på Hagateaterns julfest. Kanonkulor, moln, pirater, feer och pojkbyxor pågång. Världens finaste tvilingar börjar ta form. 
 • 19 oktober - Dans med Martina

  2023-12-28
  Den 19 oktober kom danspedagog Martina till oss. Hon arbetar med koreorafin till flygningen och krigarna. 
 • 13 oktober - dans med DansLola

  2023-12-28
  Den 13 oktober bar DansLola tillbaka och vi jobbade med ännu mera Hipp hopp moves   
 • 22 september - Dans med Susan

  2023-12-28
  Den 22 sepember var Susan på plats och dansade med oss. 
 • 1 september - Hipp hopp med DansLola.

  2023-12-28
  Den 1 september hade vi DansLola på plats och jobbade med Hipp hopp. Tanken är en dansbattle mellan pojkar och krigare.   
 • 29 juni - Köra gamla gradängen till tippen

  2023-12-28
  Den 29 juni fixade vi med gamla gradängen på teatern. Vi bar ut de gamla röda stolarna och körde dem till tippen. Fint teamwork där alla hjälptes åt. 
   
 • 29 juni - Sommarfest med LSS

  2023-08-04
  Sommarfest med LSS i Folkets park. Tack Lillemor och Lasse för arrangemanget. Supertrevligt. Lekar, fika, hästklappning och så höjdpunkten Karoeoke med Johan Ljungqvist. 
  Många av Änglarna var uppe och sjöng på Folkets parks innescen.
 • 22 juni - sommaravslutning på Blåsippsvägen.

  2023-08-04
  Den 22 juni var det dags för årig sommarasvlutning med grillning (vi jobbade en vecka till men passade på eftersom några redan hade semester från och med midsommarafton) Det bidde fint väder, lite bad i vattenspridaren, ett härligt gäng och god mat.
 • 16 juni - Dans med Susan

  2023-08-04
  Den 16 juni en suoervarm dag, den sommaren då juni var som varmast kom Susan och jobbade med dans igen. Det bidde koreografi till Diggelo diggeley sen testade vi och bollade ideer kring sjöjungfruarnas korografi. Jobbade vidare med koreografin när de förlorade pojkarna gömmer sig bakom träden, och testade lite krigarposer. En härlig dag bidde det.
  Susans Sara var oxå med.  
 • 3 juni - Musikschlaget

  2023-08-04
  Änglarna deltog med pausunderhållning under tävlingen Musikschlaget som arrangerades på Folkets hus i Köping lördagen den 3 juni. Vi spelade en scen från Peter Pan. Dessutom så tävlade ett gäng Änglar om titeln att gå vidare till den stora finalen som ska hållas i höst. Det var Olle, Petra, Carina, Sofie, Cicci, Johan och Smällkaramellerna. Alla kom två och vinnare blev en kille från Örebro. Bra kämpat i tävlingen.
 • Nya dansskor

  2023-08-04
  Så var det äntligen dags att beställa nya dansskor till Änglarna. Vi har fixat en förvaring med namn så att alla lätt kan se vart deras skor är. 
  Här ska dansas ordentligt!!
 • 6 maj - dans med dansLola

  2023-08-04
  Den 6 maj var Danslola på besök. Vi jobbade med battle, Hipphopp och lite blandat.
 • 30 mars - dans med Martina

  2023-08-04
  Den 6 april kommer danspedagog Martina Wessman som en stormvind. På tre timmar hade vi haft uppvärming, gjort två hela koreografier, påbörjat en tredje och gjort avslappning. Tack Martina för engergin, kraften och inspriationen. Nu har vi början på en krigarkoreografi som går under namnet båten, en piratkorografi samt början på ännu en för piraterna. 
 • 9 februari - dans med Susan

  2023-08-04
  Den 9 februari var Susan hos oss. Hon gav oss inspiration kring olika figurer i Peter Pan . Vi jobbade med "Kurragömmalek bakom träd med de Förlorade pojkarna", Peter Pan, Krokodilen, Krigarna och Sjöjungfruarna. 
 • Januari - Uppspel på mässa

  2023-08-04
  I januari blev vi inbjudna av Vård och omsorg att spela upp scener ur Peter Pan på Forumteatern. De hade en mässa med syfte att locka personal att arbeta inom Vård och omsorg. Vi var på Hagateatern hela dagen, spelade upp scenerna två gånger och blev bjudna på sallad.
  Smällkaramellerna var oxå med och uppträdde.
 • 16 december julavslutning med julbord.

  2023-08-04
  Den 16 december hade vi årlig julavslutning med Änglarna. Vi lagade julmat tillsammans, dukade, förberedde och käkade julmat. 
  Vi hade julklappsbyte. Vi fick besök av en Druiderna Henry Hurle orden som gav Hagateatern en check på 5 000 kr för att föreningen gör ett bra arbete för barn, ungdomar och vuxna. 
 • 9 december Julfest

  2023-08-04
  Den 9 december var det dags för Hagateaterns årliga julfest. Änglarna deltog med scener ur Peter Pan.
 • 25 november- Firar Patrcios pension

  2023-08-04
  Den 25 november kom Thomas och Patricio till oss och vi firade att han hade fått gått i pension.
  Thomas hade bakat fantastiska tårtor som vanligt och bjöd alla Änglarna. Ni är fantastiska Thomas och Patricio och vi tycker sååå mycket om er. 
   
 • Oktober - Teater Trasdockorna

  2023-08-04
  Vi åkte till Örebro för att titta på föreställningen Trasdockorna. 
 • Augusti - mera impro

  2023-07-06
  Läsa texten ur Peter Pan boken och testa scenerna på golvet. Alla är med och improviserar och hittar på ideer och alla testar alla roller.
 • Augusti - Vi improviserar vidare på Peter Pan

  2023-07-06
  Vi drar igång efter sommsruppehåll och kör lite Peter Pan improvisationer. Läser boken och gör scener från den.
 • 1 juli - Sommaravslutning på Blåsippsvägen

  2022-07-13
  Den 1 juli hade vi traditionsenlig sommaravslutning hos Maria på Blåsippsvägen. Grillat och jordgubbar och glass till efterätt. Många valde oxå att prova att bada spa. Nu tar vi en välförtjänad semster och ses om fem veckor med ny energi och krafter att hitta nån ny historia att arbeta med.
 • Juni- Sommarfest i Folkets park

  2022-07-13
  Den sista torsdagen innan semestern var vi alla bjudna till daglig verksamhets sommarfest i Folkets park. Så kul att träffa alla i daglig verksamhet. Det blev femkamp som Lasse och Lillemor höll i samt underhållning av Hagateaterns musikgrupp. Såklart stod Änglarna längst fram och dansade till sist var golvet fullt av folk. 
  Vi blev även bjudna på fika. Och så träffade vi Mia Wikman vår älskade lilla primadonna som har gått i pension. Härligt att se henne så pigg.
 • April - Ny Ängel i gruppen

  2022-07-13
    Vi hälsar Mohammed välkommen till Änglarna. Han kommer från Hedemora och vi har träffat honom på teaterfestivalen Draken. Nu har familjen flyttat till Köping och han är sugen på att spela teater här. Ska bli spännande att lära känna honom.